hirdetés

Új generációs Xiaomi Mijia 2 Pro légpumpa kuponozható

Okos megoldás kerékpár- és autógumikhoz

hír
Új generációs Xiaomi Mijia 2 Pro légpumpa kuponozható 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-08

Ha egy könnyen hordozható, gyors és megbízható pumpára van szükséged, a Xiaomi Mijia 2 Pro egy olyan eszköz, ami hamar elnyeri a bizalmad. Kompakt mérete és sokoldalúsága miatt könnyedén elfér a táskádban, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá. Emellett az okos funkcióknak köszönhetően egyszerűen használható, miközben minden felfújás alkalmával pontos és gyors. Ez a pumpa igazi megváltás lehet, ha kerékpárral közlekedsz, vagy akár autógumit kell hirtelen felfújnod.

Kompakt mérete miatt könnyen tárolható, legyen szó egy kisebb hátizsákról vagy akár az autó csomagtartójáról. Emellett 2500 mAh-s akkumulátora hosszú üzemidőt biztosít, amit egy modern USB-C porton keresztül tölthetsz fel, mindössze 3,5 óra alatt. Az eszköz 0,2 és 10,3 bar közötti nyomástartományban dolgozik, így gyakorlatilag minden hétköznapi használati tárgyhoz alkalmas, legyen az autógumi, kerékpár, motorbicikli, vagy sporteszközök, mint például labdák. Az eszköz könnyű, mégis masszív kialakítása garantálja a hosszantartó használatot, miközben a praktikus tárolótáskával bárhova magaddal viheted.

A Xiaomi Mijia 2 Pro légpumpa most 28 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron érhető el, ha felhasználod a BGRSEPTMJ2P  kuponkódot. Ehhez az árhoz ingyenes szállítás is jár, így kedvezőbb áron juthatsz hozzá ehhez a hasznos kiegészítőhöz.

hirdetés