hirdetés

Ugreen PB205 power bank: jó ár és 145 W-os teljesítmény

Gyorsan és egyszerre tudsz bármilyen elektronikus eszközt tölteni vele

hír
Ugreen PB205 power bank: jó ár és 145 W-os teljesítmény 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-05

Az Ugreen mindig nagyon erős és kedvező árú termékekkel lep meg minket. Nincs ez másként a PB205-ös power banknél sem, hisz a maximális teljesítménye elképesztően nagy, 145 watt is lehet. Jó szolgálatot fog tenni laptopok táplálása vagy telefonok gyorstöltésére is. Sosem fogsz energia nélkül és lemerült eszközökkel maradni, ha beszerzed ezt az erős külső aksit. Az ára is nagyon kedvező most, 22 300 forintért meg is rendelheted a Banggood oldaláról.

Ez a szuper pakk Banggoodról most akciósan, ingyenes szállítással, 22 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a BGURG25W  kuponkóddal.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés