hirdetés

Ugráld magad fittre ezzel az okos ugrálókötéllel

Elektronikus számlálóval és kijelzővel a követhető edzésért

hír
Ugráld magad fittre ezzel az okos ugrálókötéllel 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-06

Szeretnéd az ugrókötelezést beépíteni a mindennapi testmozgásodba, de sajnos a hagyományos kötéllel a hosszú zsinór miatt nem férsz el a rendelkezésedre álló szobában? Erre kínál megoldást ez az okos ugrálókötél, amely hatékony és szórakoztató eszköze lehet edzéseidnek, ráadásul most kedvező áron, mindössze 4800 Ft-ért lehet a tiéd. Ez az innovatív eszköz nemcsak a hagyományos ugrókötelezés élményét hozza el, hanem számos extra funkcióval is rendelkezik, amelyek segítségével még hatékonyabbá teheted tréningjeidet.

A zsinór hossza szabadon állítható, így mindenki számára megfelelő méretre szabható. A használata rendkívül egyszerű: állítsuk be a kívánt hosszúságot, nyomjuk meg a start gombot és már kezdhetjük is az ugrókötelezést. Beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít, így nem kell aggódnunk az állandó elemcsere miatt. Az USB töltőkábel segítségével bárhol könnyedén feltölthetjük. A csomag tartalma egy ugrókötél, egy USB töltőkábel és egy csavarhúzó, amely az eszköz beállításához szükséges.

Most, a BGHUSKP  kuponkóddal mindössze 4800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetjük be ezt a kiváló okos ugrókötelet. Szerezd be most, és gazdagodj ezzel az innovatív és hatékony edzőeszközzel, amely segít elérni fitness céljaidat.

hirdetés