hirdetés

Túlélésre felkészülve: multifunkcionális rádió és töltő

Mindent biztosít, amire szükséged lehet egy vészhelyzet során

hír
Túlélésre felkészülve: multifunkcionális rádió és töltő 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-02

Ha szeretnél felkészült lenni bármilyen váratlan helyzetre, akkor ez az eszköz érdekes lehet számodra. A Banggood oldalán található multifunkcionális rádió és töltő a legkritikusabb pillanatokban is támogatást nyújt, akár egy vihar közepén, akár áramkimaradás esetén. Ez az eszköz egyben egy komplett túlélési készlet, amely magában foglal egy rádiót, vészhelyzeti töltőt, LED lámpát, és SOS riasztót is.

A háromféle üzemmódban működő zseblámpa és olvasólámpa ideális választás kültéri tevékenységekhez vagy sötét helyeken való közlekedéshez. A fő lámpa 1 W teljesítményű, erős fényt biztosít, amely ideális sötét környezetben való tájékozódáshoz. Az 1,44 W teljesítményű távfény a még jobb látási viszonyok érdekében nyújt segítséget. Az olvasólámpa, ami szintén 1,44 W teljesítményű, kényelmes olvasási fényt nyújt, ami különösen hasznos lehet sátorban vagy más sötét helyen.

Könnyű és kompakt kialakításának (165x 58×89 mm és mindössze 450 g) köszönhetően kompakt és könnyen hordozható, ez a kézi rádió könnyedén elfér a hátizsákodban. Az IPX4 vízállóság révén esőálló, így ideális választás szabadtéri használatra. A csomag tartalmazza magát az eszközt, egy töltőkábelt, egy nyakpántot és a használati útmutatót.

A BG3b761c  kuponkód segítségével most 15 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd ez a szuper multifunkcionális rádió. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés