hirdetés

ToylinX építhető versenyautó 5000 Ft alatt

Szórakoztató és elérhető árú építőkészlet, amely garantáltan lefoglal

hír
ToylinX építhető versenyautó 5000 Ft alatt 1

Forrás: Aliexpress, ToylinX Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-23

A ToylinX versenyautó építőkészlet nagyszerű választás mindazoknak, akik szeretik az autómodellezést és a kreatív kihívásokat. Ez az építőszett egy izgalmas, mechanikus puzzle, ami nemcsak hobbiépítőknek, hanem gyűjtőknek és modellezés szerelmeseinek is remek kikapcsolódást kínál. Most ráadásul a statikus verziót igazán megérős, 4700 Ft-os áron lehet beszerezni, ami tényleg kedvező ajánlat egy ilyen komplex modellért.

Összeállítása időt és türelmet igényel, ami még izgalmasabbá teszi a folyamatot, hiszen minden apró részlet a helyére kerül, és a végén egy egészen csinos autómodellt kapsz. A statikus modell mozgatható alkatrészekkel is rendelkezik, például az ajtók kinyithatók, a kormány pedig irányítja a kerekeket, ami még élethűbbé teszi az elkészült modellt.

Ez a ToylinX szett most olyan olcsón kapható, hogy érdemes megfontolni a megrendelését. A statikus változat mindössze 4700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, ami kiváló ár egy ilyen szórakoztató építőkészletért. Ráadásul a csomag ingyenes szállítással érkezik, és ha esetleg hiányzik egy-két darab, azokat is könnyedén pótolhatod az ingyenes utángyártott alkatrész-szolgáltatásnak köszönhetően.

hirdetés