hirdetés

Titan Army P32A2S2: kiemelkedő képminőség minden feladathoz

A tökéletes munkatárs a munkához, játékhoz és szórakozáshoz

hír
Titan Army P32A2S2: kiemelkedő képminőség minden feladathoz 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-21

A Titan Army P32A2S2 monitor nemcsak a játékosok számára kínál páratlan élményt, hanem azok számára is, akik komoly munkavégzéshez vagy szórakozáshoz keresnek egy minden igényt kielégítő kijelzőt. Ez a 32 hüvelykes FAST IPS panel az egyik legjobb választás lehet a piacon, különösen most, hogy Sulifeszt akciónkban mindössze 130 ezer forintért elérhető a Geekbuyingon.

A monitor alacsony kékfény kibocsátású és villódzásmentes technológiával készült, így hosszú órák után sem fárasztja a szemet. A PIP/PBP osztott képernyős funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre két eszközt csatlakoztass és kezelj egy monitoron, ami növeli a hatékonyságot és megkönnyíti a multitaskingot. Az állítható állvány 95 mm-es magasságállítással, döntési és forgatási lehetőségekkel bármilyen munkakörnyezethez könnyen igazítható, és a VESA-rögzítés támogatása révén még nagyobb rugalmasságot kínál a monitor elhelyezésében, akár a falra is teheted.

A monitor két HDMI 2.1 és két DP 1.4 portot kínál, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathatsz, legyen szó számítógépről, konzolról vagy egyéb multimédiás eszközökről. Az audio kimenet révén könnyedén csatlakoztathatod hangszóróidat vagy fejhallgatóidat is, a teljes multimédiás élmény érdekében.

Most, hogy a Sulifeszt akciónkba is bekerült, a Geekbuyingon rendkívül kedvező áron elérhető, itt az ideje, hogy egy olyan eszközt válassz, amely minden helyzetben a legjobbat nyújtja! A Sulifeszt ideje alatt, az NNNRENDELJKINAIT216  kuponkódért cserébe 130 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, más költséggel nem is kell számolnod és a lengyel raktárból sulikezdésre meg is érkezik.

hirdetés