hirdetés

Titan Army C49SHC: két teljesértékű monitor egy kijelzőn

Gaminghez és multitaskinghoz a legjobb, a Titan Army C49SHC monitor

hír
Titan Army C49SHC: két teljesértékű monitor egy kijelzőn 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-16

A Titan Army C49SHC gaming monitor kivételes választás mindazok számára, akik nem csupán a játékélményüket szeretnék a legmagasabb szintre emelni, hanem a munkájukban és tanulásukban is maximális hatékonyságot keresnek. Ez a 49 hüvelykes, extra széles képernyő olyan világot nyit meg, amely egyszerre lenyűgöző és funkcionális, ráadásul a Sulifeszten elég jó áron adják.

A kijelző kiválóan alkalmas professzionális felhasználásra is, legyen szó videószerkesztésről, adatkezelésről vagy egyszerűen csak több ablak egyidejű kezeléséről. Az állítható magasság és döntési szög lehetővé teszi, hogy a monitort mindig a legkényelmesebb pozícióban használjuk, csökkentve a nyakra, hátra és szemekre nehezedő terhelést. A VESA 75×75 mm-es rögzítési lehetőséggel a monitor falra vagy más helyekre is könnyedén felszerelhető, így helyet takaríthatunk meg az íróasztalon.

Az alacsony kékfény mód és a villódzásmentes technológia további kényelmet biztosítanak, megvédve a szemet a fáradtságtól és a látáskárosodástól, hosszú órákon át tartó használat során is. A Titan Army C49SHC monitor számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve az RJ45 Ethernet portot és a 65 W teljesítményű USB-C portot, amely gyors töltést biztosít. Emellett a HDMI 2.0 és DP 1.4 portok széleskörű kompatibilitást biztosítanak, így bármilyen eszközzel könnyedén csatlakoztatható.

Ezt a professzionális képernyőt a Sulifeszt akciónkban, a Geekbuyingon most az NNNRENDELJKINAIT217  kuponkódért cserébe 222 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod.

hirdetés