hirdetés

Textil gardrób a cuccaidnak, nagyon olcsón!

Műanyag textil borítású tároló a rendezett otthonért

hír
Textil gardrób a cuccaidnak, nagyon olcsón! 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-16

Ha neked sincs akkora gardróbod, amiben egyszerre tudod a téli és nyári dolgaidat, a kutyázós- és sportruházatodat is tárolni, akkor ezeket a textil kisbútorokat neked találták ki. Most az Aliexpressen elképesztően alacsony áron lehet szerezni méretes darabokat, természetesen kuponért cserébe.

Az egyszerű összeszereléshez nincs szükség csavarokra vagy bonyolult eszközökre – a tárolóegység gyorsan és könnyedén összeállítható a mellékelt szerelési útmutató segítségével. Erős és tartós anyagokból készült, mint a PP-műanyag, a 12 mm-es horganyzott csövek és a nem szőtt textil. A könnyen kezelhető függönyös kialakítás lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáférhessünk a tárolt tárgyakhoz, és ugyanilyen könnyen el is rejthessük őket, ha éppen nincs rájuk szükség.

Ez a sokoldalú tárolóegység tökéletes választás minden otthonba, különösen azok számára, akik szeretnék optimalizálni a tárolóhelyet, miközben megőrzik a helyiség rendezettségét és stílusát. Az Aliexpresszen most csak 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, kupon nem is kell hozzá, annyira kedvező az ára. Más költséggel nem is kell számolni, ráadásul hamar megérkezik az európai raktárból.

hirdetés