hirdetés

Testtudatos vagy? Alig 15 ezer az Amazfit GTS 2 okosóra

Most éri meg beruházni erre a viselhető testfigyelő eszközre

hír
Testtudatos vagy? Alig 15 ezer az Amazfit GTS 2 okosóra 1

Forrás: Aliexpressz

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-22

Az Amazfit GTS 2 okosóra azok számára készült, akik egy elegáns, mégis sokoldalú eszközt keresnek, amely nemcsak a mindennapi életüket teszi kényelmesebbé, hanem egészségügyi és fitnesz céljaik elérésében is segít. Az eszköz prémium anyaghasználata és modern technológiai megoldásai révén nemcsak a megjelenésre, hanem a teljesítményre is nagy hangsúlyt fektet. Nézzük meg közelebbről, mit kínál ez az okosóra!

Ez az okosóra nemcsak a fitnesz és egészségmegfigyelésben jeleskedik, hanem intelligens funkciók széles skáláját is kínálja. Beépített mikrofonjával és hangszórójával lehetőséget ad Bluetooth-hívások fogadására, így soha nem maradsz le fontos callokról még akkor sem, ha a telefonod épp nincs kéznél. Zökkenőmentesen csatlakozik bármelyik Android vagy iOS készülékhez, miközben támogatja az összes fontos nyelvet, köztük az angolt, oroszt, spanyolt, franciát, németet és még sok mást.

Az óra 5 ATM vízállósági besorolással rendelkezik, így gond nélkül viselheted úszás közben vagy esős időben is. A 90 beépített sportmód révén az Amazfit GTS 2 minden edzést pontosan rögzít, és intelligens módon felismeri a leggyakrabban használt edzésformákat, így mindig készen áll a cselekvésre. Az óra olyan alapvető funkciókkal is rendelkezik, mint az ébresztőóra, a hét és hónap kijelzése, az iránytű, valamint a zenevezérlés. Az Amazfit GTS 2 a Zepp alkalmazáson keresztül csatlakozik okostelefonodhoz, ahol minden egészségügyi és fitneszadatot részletesen nyomon követhetsz és elemezhetsz.

A GTS 2 az Amazfit egy régebbi zászlóshajó lifestyle okosórája, nem mai darab, de tudása elegendő. Most az Aliexpressen, minden eddigi ismert ár legalacsonyabb szintjén kínálják, 15 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a RKSULI6  kuponkódért cserébe. Más költség nincs és 10 napon belül kiszállítják.

hirdetés