hirdetés

Teclast P40S, erőteljes és bővíthető tablet

Megbízható brand, kiváló ár-érték arányérzékkel, ez a táblagép is ezt bizonyítja

hír
Teclast P40S, erőteljes és bővíthető tablet 1

Forrás: Aliexpress, Teclast Spain Official Store

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-08

A 25 év elég soknak számít az IT-szektorban, így a Teclast abszolút elismerést érdemel a fogyasztói elektronika piacán. Márkakoncepciójuk, hogy minden ember számára elérhetővé tegyék a digitális eszközöket, így azokat a lehető legmagasabb technológiával szerelik fel és a legalacsonyabb áron értékesítik. Most a Teclast P40S tabletet ajánljuk tőlük, ez egy igazán sokoldalú eszköz, amelyet azok számára terveztek, akik megbízható teljesítményre és modern funkciókra vágynak, anélkül, hogy mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk.

Teclast P40S táblagép rendelkezik egy 13 MP-es hátsó kamerával, amely megörökíti a tökéletes pillanatokat, és egy 5 MP-es előlapi kamerával, amely használható videóhívásokhoz és szelfikhez. Támogatja a WiFi 802.11 a/b/g/n/ac szabványokat, így gyors és megbízható internetkapcsolatot biztosít, bárhol is vagyunk. A Bluetooth 5.0 segítségével pedig könnyedén csatlakoztathatjuk kedvenc kiegészítőinket, legyen szó például fejhallgatóról vagy billentyűzetről.

A 6000 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így akár egész nap használhatjuk anélkül, hogy aggódni kellene a töltés miatt. A tablet USB Type-C porton keresztül tölthető, emellett az OTG-támogatásnak köszönhetően más eszközöket is csatlakoztathatunk hozzá.

Az Aliexpress most 25 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, használjátok a 2EURJULY kuponkódot!

hirdetés