hirdetés

Találd meg dolgaidat az RSH Bluetooth nyomkövetővel

Hangjelzéssel a tárgyaid könnyebb megtalálásáért

hír
Találd meg dolgaidat az RSH Bluetooth nyomkövetővel 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-06

Ha te is gyakran hagyod el szívednek kedves cuccaidat, akkor most mindenképpen olvass tovább! Az RSH Bluetooth nyomkövető vagy más néven kulcskereső egy igazán hasznos eszköz, amely segít megtalálni az elveszett tárgyakat, legyen szó kulcsokról, táskákról vagy pénztárcákról. A csomag tartalmazza a smart taget, a szilikon tokot, a rögzítőelemet és a nyakpántot, így minden eszközhöz kényelmesen és biztonságosan használható. Az eszköz kompatibilis az Apple Find My alkalmazással, így könnyedén nyomon követheted és megtalálhatod értékeidet Apple eszközeid segítségével.

Emlékeztető funkcióval is rendelkezik, amely értesít, ha a nyomkövető elveszti a Bluetooth kapcsolatot az Apple készülékeddel. A „left behind reminder” funkció figyelmeztet, hogy visszaszerezd a tárgyat. A beállított elveszett mód és a kapcsolattartási adatok megadása esetén a közeli Apple eszközök hozzáférhetnek az elérhetőségeidhez és tájékoztatnak a smart tag helyzetéről.

Cserélhető akkumulátorral rendelkezik, amely akár egy évig is használható. A szilikon tok víz-, por- és ütésálló, így az eszköz még a szabadban is hosszú ideig működőképes marad, és elegendő időt biztosít az elveszett tárgyak megtalálására.

Most több darabos csomagban vásárolhatod meg az RSH Bluetooth nyomkövetőt. A 2 darabos csomag ára 5800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg 4 darabot 9400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetsz meg, hogy többé ne kelljen aggódnod az elveszett tárgyak miatt.

hirdetés