hirdetés

Szuperolcsó, új Redmi Buds bukkant fel Aliexpressen

hír
Szuperolcsó, új Redmi Buds bukkant fel Aliexpressen 1

Forrás: Aliexpress; Xiaomi Mi – Global Store

Atika
írta: Atika
2024-08-14

A Redmi Buds fülesek mindig budget megoldások voltak, nincs ez másként az újonnan felbukkant Redmi Buds 6 Play esetében sem. Nagyon olcsón juthattok hozzá, pedig a specifikációi alapján egy teljesen vállalható fülhallgatóról van szó. Elég nagyok a driverek, a legújabb Bluetooth szabványt kapta, jó az üzemideje és a Xiaomi earphone app is támogatja. Aliexpressről 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, további költségek nélkül.

Ez biztosítja a hívások közbeni zajszűrést, hogy tisztán és érthetően halljon titeket a beszélgetőpartneretek. A fehér és fekete színben elérhető Redmi Buds 6 Play mellé három méretben kaptok gumiharangokat, de ezen és a használati útmutatón kívül mást nem is tartalmaz a doboz.

Aliexpressen bukkantunk rá először erre a fülhallgatóra, és szerencsére a Redmi jó szokásához híven nagyon olcsón is adja. Kuponok és coinok nélkül lehet megvásárolni, mindössze 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, további költségek nélkül.

hirdetés