hirdetés

Szuper áron a Newtral MagicH002 ergonomikus szék

Stabil támasz a hátadnak minden nap

hír
Szuper áron a Newtral MagicH002 ergonomikus szék 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-23

Ha valaki sok időt tölt a számítógép előtt, annak nem kell hosszan magyarázni, miért olyan lényeges a megfelelő irodai szék kiválasztása. A kínai Newtral székek váratlanul ötletesek és kényelmesek, hiszen céljuk, hogy ne az embernek kelljen alkalmazkodnia a székhez, hanem a szék segítse elő a helyes testtartást. A MagicH002 ergonomikus szék most a Sulifeszt akció keretén belül 65 200 Ft-ért lehet a tiéd, cseh raktárból a Banggoodon keresztül érkezik hozzád.

Anyaghasználata szintén kiváló, a légáteresztő hátlap jó szellőzést biztosít, még hosszú használat esetén is, és a 7 cm vastag, magas sűrűségű szivacs párnázat tartós, biztonságos és kényelmes ülést garantál.

A Newtral MagicH002 egyszerűen összeszerelhető, a csomagban található egyszerű útmutatónak és szerszámoknak köszönhetően körülbelül 40 perc alatt használatra kész. Ha te is szeretnéd hátad egészségét megóvni egy ilyen kényelmes és modern megjelenésű ergonomikus székkel, akkor most a Rendkinai927  kuponkód segítségével szuper áron, mindössze 65 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg.

hirdetés