hirdetés

ROJECO automata etető: gondoskodás távolról is

Nem kell tovább tartanod attól mi lesz, hogy ha a macskuszod nem a megszokott időben kapja meg a vacsiját

hír
ROJECO automata etető: gondoskodás távolról is 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-23

Szeretnél reggel néha tovább aludni, de kis kedvenced erélyesen követeli a jól megérdemelt reggelijét? Vagy néha nem érsz haza időben az esti etetésre, netán 1-2 napra magára kell hagynod macskádat vagy macskáidat utazás miatt és nincs, aki megetesse? Nem kell tartanod a cicahisztitől sem a bosszútól a ROJECO új automata etetőjével, amely egyszer és mindenkorra megoldást kínál ezekre a helyzetekre.

A ROJECO automata etetővel nem kell aggódnod, ha épp dolgozol, utazol, vagy hosszabb ideig távol vagy otthonról. Az etető gondoskodik kedvenced mindennapi ellátásáról, így biztosítva, hogy mindig megfelelő időben és mennyiségben jusson ételhez.

Az RKSULI6  kuponkód és coinok felhasználásával már 19 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető a legolcsóbb modell. Ne feledd, hogy több verzió is kapható, köztük szimpla és dupla tálas, valamint különböző funkciókkal felszerelt modellek, így biztosan megtalálod a kedvenced számára legmegfelelőbb megoldást!

hirdetés