hirdetés

Rockbros fékérzékelős, akkus biciklilámpa fillérekért

Fékérzékelés, 460 mAh-s akku és többféle világítási mód csupán csak 5000 Ft-ért

hír
Rockbros fékérzékelős, akkus biciklilámpa fillérekért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-23

A Rockbros hátsó kerékpárlámpája egy egész innovatív megoldásra sikeredett. Már az IP64 vízállóságú, jelzőlámpás kinézete is nagyon pofás, de a legjobb, hogy automatikusan érzékeli a fékezést és magasabbra veszi a fényerőt, így jelzést adva a mögötted közlekedőknek, azaz növeli a biztonságodat az éjszakai kerékpározások során. Az ötféle módban világító LED lámpáit egy erős, 460 mAh-s akku táplálja, lemerülés esetén pedig a gyorstöltős Type-C kábelével 1,5 óra alatt újratölthető. Mindezt kuponnal csak 5000 forintért megvásárolhatod.

Szerencsére a KRESZ is előírja már a kötelező biciklilámpák használatát, de ha nem így lenne, mi akkor is ajánlanánk neked a jobb láthatóság és a biztonságosabb közlekedés miatt a fényforrást a járgányodra. A Rockbros újdonsága például egy kiváló ár-érték arányú terméknek számít 460 mAh-s akkumulátorával, ami hosszú üzemidőt ígér. Az aksi lemerülése esetén pedig a Type-C kábellel 1,5 óra alatt újratölthető. 

Az ára nevetségesen alacsony a nagy tudása mellé, mindösszesen csak 5000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a Banggoodon, ha használod a BGDOTHREE  kuponkódot.

hirdetés