hirdetés

Remek megoldás kedvenceid gondtalan és pontos etetésére

EG-603, az időzíthető, automata kisállat etető

hír
Remek megoldás kedvenceid gondtalan és pontos etetésére 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-02

Alig vártam az Aliexpress Choice Day-t, hogy végre pazar cuccokat rendelhessek a kutyáimnak, de ne kelljen többet költenem egy napi bevásárlásnál. Találtam néhány jó dolgot, most egy automata, időzíthető etetőt mutatok nektek, ami ezekben a napokban csak 5 500 Ft.

Az időzítő egy AA-elemmel akár 6 hónapig is üzemel, így nem kell gyakran elemet cserélni benne. A szimpla, 350 ml-es kapacitású tartály lehetővé teszi akár száraz, akár nedves étel tárolását is. Dupla tartályos kivitelben is elérhető, annak a mérete – nem meglepő mód – 700 ml.

Az időzíthető, automata kisállat etető minden olyan gazdi számára nélkülözhetetlen, aki szeretné biztosítani, hogy kedvence mindig a legjobbat kapja, még akkor is, ha ő éppen nincs otthon. Könnyedén használható, higiénikus és praktikus megoldás, amely megkönnyíti a mindennapokat és boldoggá teszi a kisállatokat.

Az augusztusi Aliexpress Choice Day akcióban is sokat lehet spórolni az univerzális kuponokkal, amiket úgy tudsz felhasználni, hogy a rendelés összértékének egy bizonyos összeg felett kell lenni és akkor lehet beváltani.

Az Aliexpressen most nagyon erős akcióban 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vesztegetik a kisebb etetőt, a dupla tárolósat pedig 9400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be.

Nagyon fontos, hogy az augusztusi Choice Day csak augusztus 6, reggel 9 óráig tart!

hirdetés