hirdetés

Rég volt ilyen olcsó a BlitzWolf BW-NEW TH8 dokkoló

10 az 1-ben Type-C hub

hír
Rég volt ilyen olcsó a BlitzWolf BW-NEW TH8 dokkoló 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-08

Könnyítsd meg az életed és szüntesd meg a rutinszerű kábel ki-be dugdosást egy sokoldalú és mégis olcsó hubbal. A BlitzWolf BW-NEW TH8 használatához csak a laptopod USB Type-C portjához kell csatlakoztatnod az eszközt, így máris kapsz tíz portot egyért cserébe. Ha ez nem lenne elég, most olyan olcsón kuponozható, amilyen olcsón már rég nem tudtuk ajánlani neked. A Banggoodon csak 8800 forintot kérnek érte szállítási költséggel együtt.

Ahogy a legtöbb BlitzWolf hubnak, ennek az eszköznek is kifogástalan az anyagminősége, a háza alumínium, az alja pedig szilikonos, hogy ne csúszkáljon az asztalon. A vezeték hossza 22 cm, ami bőven elegendőnek hangzik a kényelmes elhelyezéshez.

Ezzel a gondosan megválogatott 10 portos felállással szinte kompromisszummentesen használhatod a laptopodat. A BG76bc74  kuponkóddal most 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg Banggoodról, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés