hirdetés

QCY AilyBuds Clear minőségi füles csak 7700 Ft-ért

A hazai árak majdnem feléért vihető Aliexpressről a TWS, ANC képes fülhallgató

hír
QCY AilyBuds Clear minőségi füles csak 7700 Ft-ért 1

Forrás: Qcy.com, Alieyxpress, QCY Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-12

A QCY AilyBuds Clear vezeték nélküli, Bluetooth fülhallgató HiFi 5 DSP technológiát használ, LDAC kodekkel a tökéletes hangokért és mesterséges intelligencián alapuló, ANC zajszűrőt, 6 mikrofonnal a zavartalan beszélgetésekért. Akár 5 órás, töltőtokkal 28 órás üzemidőre képes. A hazai webshopokban az ára 13 000 forinttól indul, de Aliexpressről már 7700 forintért le is csaphatsz rá fekete vagy fehér színben.

A termék támogatja a Bluetooth 5.3-as verzióját, 80 ms-os késleltetéssel. A QCY AilyBuds Clear egy töltéssel 5 órán keresztül, töltőtokkal 28 órán át keresztül használható, lemerülés esetén a 350 mAh-s töltődobozt Type-C kábel segítségével újra üzembe helyezheted és általa a fülhallgatókat is.

A fülesek oldalain érintőgombok találhatók, melyek segítségével kényelmesen léptethetsz a számok és az üzemmódok között, állíthatsz a hangerőn, illetve fogadhatsz hívást. A QCY appon ezeket a parancsokat is módosíthatod, illetve itt találod az EQ-t is. ahol 9 féle hangzási mód közül választhatsz. Non plus ultra, hogy meg is találhatod az app segítségével az elveszett fülesed, illetve angolul beszélgethetsz is vele a hangasszisztensnek hála.

A hazai webshopokban az ára 13 000 forinttól indul, de Aliexpressről már 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért le is csaphatsz rá fekete vagy fehér színben. Ez egy elképesztően nagy árkülönbség, semmi esetre sem szabad elszalasztani ezt a remek ajánlatot.

hirdetés