hirdetés

Q12S tripod: szelfibot és állvány kombináció 4800 Ft-ért

Többfunkciós fotós kiegészítő nagyon jó áron

hír
Q12S tripod: szelfibot és állvány kombináció 4800 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-17

A Q12S tripod tökéletes megoldás azok számára, akik szeretik egyszerűen és kényelmesen megörökíteni a legjobb pillanataikat, legyen szó szelfikről, családi fotókról vagy bármilyen egyéb helyzetről, ahol stabil tartásra van szükség. Ez a multifunkciós eszköz kombinálja a hagyományos szelfibotot és egy stabil tripod állványt, méreténél fogva pedig mindig kéznél lehet, amikor szükség van rá.

A beépített akkumulátora 120 mAh kapacitású és könnyedén újratölthető az eszközhöz mellékelt USB-kábellel. Az akkumulátor akár egy órán keresztül is működik töltés nélkül, így hosszan tartó fotózási vagy videókészítési élményt nyújt.

Összességében a Q12S tripod remek választás azoknak, akik egy egyszerű, de sokoldalú eszközt keresnek a tökéletes fotók készítéséhez. Most mindössze 4800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthatsz hozzá a Banggoodon, szállítási költséggel együtt. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus ajánlatot!

hirdetés