hirdetés

PS5 bőrbe bújt Hanhibr M5 játékkonzol 12 000 Ft-tól

Több mint 20 000 előre telepített játék, például Crash Bandicoot és Street Fighter

hír
PS5 bőrbe bújt Hanhibr M5 játékkonzol 12 000 Ft-tól 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-18

Ez a játékkonzol kis korában arról álmodott, hogy PS5 lesz és több százezer forintért kerül a boltok polcaira, valószínűleg ezzel magyarázható az erősen koppintásszagú kinézet. Azonban ez ne tévesszen meg, egy pár ezer forintos, emulátoros, több mint 20 000 féle előre telepített játékkal érkező retró konzolról van szó csupán. A Hanhibr M5 konzolt valószínűleg minden gyerkőc és felnőtt imádni fogja. A 128 GB-ig bővíthető tárhely és a számos játék ellenére az ára alacsony tudott maradni, 12 000 forinttól indul.

A konzol kétféle tárhelyverzióval is megvásárolható a Banggood oldalán, a BG25de4a  kuponkód segítségével az árak így fognak kinézni:

A 64 GB-os verzió: 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

A 128 GB-os verzió pedig: 12 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés