hirdetés

Praktikus autós kompresszor 7000 Ft alatt a Banggoodon

Vezetékes és akkumulátoros verzióban is

hír
Praktikus autós kompresszor 7000 Ft alatt a Banggoodon 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-10

Ha szeretnéd, hogy ne kelljen többé aggódnod az autógumik miatt egy esetleges váratlan helyzetben, ez a remek kis autós kompresszor remek választás számodra. Ez a kompakt és hatékony eszköz nemcsak az autók számára ideális, hanem motorkerékpárok, kerékpárok, labdák és felfújható játékok esetében is hasznos. Ráadásul kétféle verzióban érhető el: vezetékes és vezeték nélküli változatban, hogy mindenki megtalálhassa a saját igényeinek megfelelőt.

Ezáltal megakadályozza a túlfújást és így a gumik sérülését. A beépített LED-világítás megkönnyíti az eszköz használatát éjszaka vagy rossz fényviszonyok között is. Ez a funkció különösen hasznos lehet az úton vagy parkolóban történő kerékfelfújáskor, amikor fontos, hogy jól láss mindent a biztonság érdekében.

Két verzióban is elérhető, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek legjobban megfelelőt. A vezetékes típus 12 V-os DC csatlakozóval működik, így közvetlenül az autódhoz csatlakoztathatod, és azonnal használhatod. Ha pedig inkább a mobilitást és a kényelem szeretnéd, vezeték nélküli verzió is elérhető, mely beépített 3600 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Ezzel a modellel még nagyobb szabadságot élvezhetsz, hiszen nem kell kábellel bajlódni, és bárhol használhatod.

A kompresszor többféle módot kínál a különböző igényekhez igazodva. Normál és magasnyomású beállításokkal egyaránt rendelkezik, így nemcsak a hagyományos autógumikhoz, de nagyobb járművekhez vagy akár vészhelyzetekben is tökéletes megoldást nyújt. Mindemellett külön üzemmódokat kínál labdák, biciklik vagy felfújható játékok felfújásához is.

A vezetékes verzió már 6200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a vezeték nélküli verzió most 6900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető a Banggood oldalán, így igazán megfizethető áron hozzájuthatsz egy olyan eszközhöz, amely rengeteg gondot levesz a válladról az utazások során. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés