hirdetés

Popdeer PD-J03 zsebbika és power bank 13 200 Ft-ért vihető

Többfunkciós, 16 000 mAh kapacitású és 1500 A indítóáramú kompakt eszköz

hír
Popdeer PD-J03 zsebbika és power bank 13 200 Ft-ért vihető 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-09

Lassan itt az ideje felkészülni a hidegebb időre és mint tudjuk télen jóval bonyolultabb az autósok élete. Nem árt ha betárazol egy erős zsebbikából szükség esetére. A Popdeer PD-J03 egy 16 000 mAh kapacitású, 1500 A indítóárammal rendelkező hordozható autós zsebbika. Többfunkciós kialakítású, többek között USB kimenetű, vészhelyzeti power bankként, vészvilágításként és SOS jeladóként is használható. Csak meg kell nyomni a gombját és azonnal el is indítja az alacsony feszültségű vagy a teljesen lemerült aksis autókat. Mindezért csak 13 200 forintot kell fizetned a Banggoodon.

A Banggoodról nagyon kedvező áron rendelheted meg a BGdbd162 kuponkóddal, ingyenes szállítással, mindösszesen csak 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés