hirdetés

Párban jár az elektromos fűszerőrlő, mindössze 8800 Ft-ért

Fűszerezd meg az életed!

hír
Párban jár az elektromos fűszerőrlő, mindössze 8800 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-20

Ezt az elektromos fűszerőrlőt csak párban érdemes venni, én mondjuk lehet négyet is rendelek, egyet a rózsaszín-, egyet a fekete- és egyet a tengeri sónak, egy másikat vörösborsnak, ajjaj, hat lesz ebből, mert a fekete és fehérborsnak is kell egy. Szerencsére kaptunk hozzá kupont, így egészen jó áron beszerezhető a Banggoodról.

Gravitációs, indukciós automata fűszerőrlő ínyenceknek

Ez a párban kapható elektromos só- és borsdaráló igazán különleges megoldás, bármilyen fűszerrel használhatod őket. A kerámia őrlőmag gondoskodik arról, hogy a fűszerek finoman, egyenletesen és gyorsan őröljenek, így minden ételben érezheted a frissen őrölt fűszerek zamatát.

Az elektromos fűszerőrlő egyik legnagyobb előnye a gravitációs indukciós automata őrlés. Ez azt jelenti, hogy elég csak megdönteni a darálót és automatikusan elkezdi a fűszerek őrlését. Ez különösen praktikus, ha épp tele van a kezed főzés közben. A matt ABS-burkolat elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhádban, miközben az állítható őrlési vastagság biztosítja, hogy a só vagy bors finomságát az igényeid szerint szabályozhasd. A készülék alján található LED világít, amikor az őrlés folyamatban van, így gyenge fényviszonyok mellett is könnyedén adagolhatod a fűszereket. A 70 ml-es tartály bőséges helyet biztosít a fűszereknek, így nem kell gyakran újratöltened. Az elektromos fűszerőrlőt Type-C USB-porton keresztül lehet feltölteni. A csomagban található töltőkábel segítségével könnyedén csatlakoztathatod bármilyen USB-s tápegységhez, például laptophoz, töltőadapterhez vagy akár power bankhez is. A készülék LED-fényjelzéssel mutatja, ha töltés alatt van és kikapcsol a fény, amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött.

Most a BG5930b4  kuponkóddal a Banggoodon mindössze 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hozzájuthatsz ehhez a stílusos, modern fűszerőrlő pároshoz! A vásárlás előtt válaszd ki, hogy a páros borsszórót küldjék!

hirdetés