hirdetés

Oppo Enco Air4 Pro: vezeték nélküli audió élmény

Ultra-széles frekvenciájú aktív zajszűrés

hír
Oppo Enco Air4 Pro: vezeték nélküli audió élmény 1

Forrás: Oppo

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-16

Az Oppo legújabb fülhallgatója, az Enco Air4 Pro minden részletében a prémium kategóriát képviseli, legalábbis az adatlapja alapján. Zajszűrést és páratlan hangélményt ígér, ráadásul a Banggood kuponunkért csak 23 800 Ft-ba kerül megszerezni.

A hosszú üzemidő ma már alapelvárás egy prémium fülhallgatótól, és az Oppo Enco Air4 Pro ezen a területen is kiválóan teljesít. A fülhallgatók önmagukban akár 12 órás folyamatos használatot biztosítanak, míg a töltőtokkal együtt akár 44 órán keresztül élvezhetjük a zenét, anélkül, hogy aggódnunk kellene az akkumulátor miatt. A fülhallgatók kiváló gyorstöltési képességekkel bírnak, szinte azonnal újra tölthetők, mindössze 10 percnyi gyorstöltés, akár 4 órányi használhatóságot eredményez. IP55-ös minősítésű vízállósági pecsétet kaptak, így ellenállnak a fröccsenő víznek és az izzadságnak, ami különösen hasznos edzés közben vagy esős időjárás esetén. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgatók kényelmesen illeszkednek a fülbe és mindössze 47 grammot nyomnak, így hosszan tartó viselés esetén is kényelmesek maradnak.

Az Oppo Enco Air4 Pro fülhallgató kiemelkedik a piacon lévő vezeték nélküli fülhallgatók közül a kivételes aktív zajszűrési (ANC) képességeivel és a prémium audió élményt biztosító Hi-Res Audio minősítéssel. A Banggodon a BGRSEPTOEA4  kuponkódért cserébe 23 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be.

hirdetés