hirdetés

OnePlus 12: csúcsteljesítmény és elegancia 284 000 Ft-ért

Parádés okostelefon, potom pénzért

hír
OnePlus 12: csúcsteljesítmény és elegancia 284 000 Ft-ért 1

Forrás: Gshopper

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-09

Ha egy élvonalban lévő telefont keresel, de kedvező áron, akkor most itt az ideje lecsapni a OnePlus 12-re a Gshopper kuponkódjával. Jelentős kedvezménnyel szerezheted meg ezt a lenyűgöző készüléket, amely a legújabb Snapdragon 8 Gen 3 SoC processzorral és akár 24 GB RAM-mal is elérhető. A gyönyörű dizájn, az elképesztő ProXDR kijelző és a Hasselblad kamerarendszer minden részletében a legjobb felhasználói élményt nyújtja.

Kamera tekintetében a 4. generációs Hasselblad rendszert kapta, ebben egy 50 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott, f1.6 apertúrájú lencsés főkamera, egy 48 megapixeles, ultraszéles látószögű képalkotó, egy 64 megapixeles, háromszoros optikai zoomra képes, periszkópos kamera és egy multi-spektrumos szenzor. Ezekkel az élvonalba tartozik a telefonos fotózás témában, a tesztelők egyöntetűen szerették a vele készült fotókat.

Akkumulátorból 5400 mAh-s egységet kapott, ami átlag felhasználás mellett 47 óra üzemidőt ígér, de ha lemerülne, akkor is iszonyatosan gyorsan, akár 26 perc alatt is feltölthető a 100 wattos SUPERVOOC töltéssel. Az elődjével ellentétben a OnePlus 12 már vezeték nélkül is tölthető és támogatja az AIRVOOC technológiát is, ami 50 wattos töltést jelent, így kábelek nélkül is megoldható a 0-100 55 perc alatt, a megfelelő töltővel.

A vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatok tárháza is nagyon széles, kezdve az USB 3.2 Gen 1 Type-C porttól, a dupla nano SIM foglalaton keresztül az 5G támogatásig. WiFi-ből már a 7-es verzió dübörög benne, Bluetooth 5.4 is van a fedélzeten aptX HD, aptX és LDAC támogatással és a GPS mellett az NFC-t sem hagyták ki. Szoftverből az OxygenOS 14-et kapjátok, ami az Android 14-re épülő, OnePlus által fejlesztett felület.

A Gshopper fontos felhívása ennél a terméknél, amit vegyetek figyelembe, ha megrendelitek a telefont: „A OnePlus 12 jelenlegi globális változata kétféle konfigurációban érhető el. Az egyik tartalmazza az európai töltőt a dobozban, a másik nem. A csomagok véletlenszerűen kerülnek kiküldésre, ha az európai töltő nélküli változatot kapod, akkor egy második csomagot, amely az eredeti európai töltőt tartalmazza, külön küldünk.” A gshopper100  kupont tudjátok felhasználni, hogy 284 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron megvásárolhassátok a OnePlus 12 okostelefont EU-s verzióval és 1 év garanciával. Plusz költséggel nem kell számolni, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés