hirdetés

Okos LED-lámpa: színes fények és intelligens irányítás

Dobd fel a hangulatod fénnyel

hír
Okos LED-lámpa: színes fények és intelligens irányítás 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-16

Az okos RGBCW LED mennyezeti lámpa az otthoni világítás egy új dimenzióját kínálja, ahol a technológia és a stílus találkozik. Ez a modern lámpa nemcsak egyszerű világítótest, hanem egy sokoldalú eszköz, amely teljes irányítást biztosít a fények felett, színek és funkciók széles választékával. A felszerelése gyors és egyszerű, máris élvezheted a takarékos LED-es világítás és az okos technológia előnyeit, amint megérkezett hozzád azon a kedvezményes áron, amiért most a Banggoodon kuponkódért cserébe beszerezheted.

A zene szinkronizációs funkcióval pedig a fények a zene ütemére mozognak, így igazán különleges hangulatot teremthetsz a zenehallgatáshoz vagy a bulikhoz. Az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy bárhonnan irányítsd a lámpát, időzítőket állíts be, szabályozd a fényerőt, vagy válts színt. A csoportos vezérlésnek köszönhetően akár több lámpát is irányíthatsz egyszerre, ami ideális, ha több helyiségben is hasonló világítást szeretnél.

Ha szeretnéd ezt az okos mennyezeti lámpát otthonodba, két verzióban rendelhető, app-vezérlésű és fizikai távirányítós változatban. Most mindkettő kedvezményes, a BGROTRGBCW  kuponkóddal mindössze 11 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiéd lehet az applikációról vezérelhető, a távkapcsolós 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt.

hirdetés