hirdetés

Ninkear A15 laptop munkához, tanuláshoz alig 130 ezerért

Erős hardver, kiváló kijelző, hosszú üzemidő

hír
Ninkear A15 laptop munkához, tanuláshoz alig 130 ezerért 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-26

A Ninkear A15 laptop tökéletes választás mindazok számára, akik egy hatékony és megbízható eszközt keresnek munkához vagy tanuláshoz. A 15,6 hüvelykes, 1920×1080 felbontású IPS-kijelzőnek köszönhetően a képek élesek és színgazdagok, ideálisak a mindennapi feladatokhoz és multimédiás élményekhez. Most a Sulifeszt akciónkban nagyon olcsón eléritek!

Az akkumulátor 50,5 Wh kapacitású, ami akár 8 órás üzemidőt biztosít, így egy egész napot végigdolgozhatsz vagy élvezheted a tartalmaidat anélkül, hogy a töltés miatt aggódnod kellene. Ezen felül a laptop billentyűzete háttérvilágítással rendelkezik, ami nemcsak esztétikus, de praktikus is, különösen gyengén megvilágított környezetben vagy éjszakai munkavégzés során.

A Ninkear A15 minden szempontból egy remek alap laptop, amely megbízható teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz. Ha egy megfizethető, mégis erős és megbízható laptopot keresel, akkor a Ninkear A15 jó választás lehet számodra, amit most a Sulifesztes akciónkban, a Banggoodon megvásárolhatsz 132 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a BG6f9209  kuponkódért cserébe. Más költséggel nem kell számolnod, ha ma megrendeled, sulikezdésre meg is érkezik a cseh raktárból.

hirdetés