hirdetés

NEWYES 991ES napelemes számológép írótáblával csak 6400 Ft

417 funkciós, LCD írótáblás, napelemmel, elem nélkül használható tudományos számológép

hír
NEWYES 991ES napelemes számológép írótáblával csak 6400 Ft 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-10

Egyetemisták, mérnökök és bonyolultabb számításokkal dolgozó szakemberek figyelem! Kiemelten nektek hoztunk egy nagyon jó ajánlatot. A NEWYES 991ES tudományos számológéppel egy nehezebb egyenlet sem maradhat ellenőrzés nélkül. A termék 417 különböző funkciót kínál, amelyeket kétsoros kijelzőn jelenít meg. A tok belsejében egy LCD tábla is található, amelyre jegyzetelhetsz a mellékelt érintős tollal. Napelemes kialakításának hála akár elem nélkül is használható. Mindezért csak 6400 forintot kell fizetned.

Hihetetlen, de ezért a sokat tudó kütyüért csak 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetned, ha használod a BG0fbe2b  kuponkódot.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés