hirdetés

Mugle ékszertisztító: tisztaság érzékeny felületeken

Ragyogóan tisztává varázsolja az apró tárgyakat

hír
Mugle ékszertisztító: tisztaság érzékeny felületeken 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-10

Ez a készülék a legújabb ultrahangos tisztítási technológiát alkalmazza, így a Mugle ékszertisztító tökéletes választás azoknak, akik egyszerű, de hatékony módot keresnek ékszereik és egyéb apróbb használati tárgyaik tisztítására. A Banggood szülinapi akciójába ez is bekerült, verhetetlen áron természetesen.

A Mugle hordozható ékszertisztító a 46 kHz-es vibrációs technológiát használja, amely finom, 50-500 mikron méretű buborékokat hoz létre a vízben. Ezek a buborékok mélyen behatolnak az ékszerek felületére, eltávolítva a szennyeződéseket és a baktériumokat anélkül, hogy károsítanák az anyagot. Ez a módszer nemcsak ékszerekhez, hanem más érzékeny tárgyakhoz is ideális, hiszen az ultrahangos tisztítás kíméletes, mégis hatékony. A készülék 304-es élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acél belső tartályt használ, amely biztosítja, hogy a tisztítás higiénikus és biztonságos legyen.

A készüléket érintős gombokkal lehet vezérelni, amely négy állítható sebességet kínál, így egyszerűen szabályozhatod a tisztítás intenzitását. Ez lehetővé teszi, hogy a különböző tárgyakhoz a legmegfelelőbb tisztítási módot válaszd. A kompakt méretnek köszönhetően a tisztító könnyen hordozható, így otthon, az irodában vagy akár utazás közben is használhatod. A Banggoodon most a szülinapi leárazásban 11 150 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg a BGba5081  kuponkódért cserébe.

hirdetés