hirdetés

MOVESPEED S10 mágneses power bank 10 000 Ft alatt

Kompakt és gyors töltés útközben

hír
MOVESPEED S10 mágneses power bank 10 000 Ft alatt 1

Forrás: Aliexpress, MOVESPEED Official Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-07

Ha sokat vagy úton, a MOVESPEED S10 mágneses power bank lesz az új legjobb barátod. Ez a kompakt eszköz képes a vezeték nélküli töltésre, ráadásul gyorsan is dolgozik, így nem kell aggódnod, hogy lemerül a telefonod, akár iPhone-t, akár Samsungot, vagy Xiaomi-t használsz. A modern dizájn és a mágneses funkció különösen praktikus megoldássá teszi, miközben a méretének köszönhetően könnyedén elfér a zsebedben is.

Méretét tekintve a MOVESPEED S10 rendkívül kompakt: mindössze 102,5x67x15 mm, ami azt jelenti, hogy könnyen hordozható és kényelmesen elfér a táskádban vagy akár a zsebedben is. A termék műanyag borítása nemcsak könnyűvé, hanem strapabíróvá is teszi, így nem kell aggódnod, hogy könnyen megsérül. A termék arany és szürke színben elérhető, így stílusodhoz igazíthatod a választásodat.

Ár-érték arányban kiemelkedő, hiszen a 10 000 mAh-s verzió már 8300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető, ami kiváló ajánlat ebben a kategóriában. Ha azonban neked elegendő az 5000 mAh-s változat, az most 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd. Ráadásul a termékhez három év garancia jár, és az ügyfélszolgálat is rendelkezésedre áll, ha kérdésed vagy problémád adódna. Így nemcsak hasznos, hanem megbízható eszközt is kapsz. Spanyolországi raktárból, ingyenes szállítással, egyéb költségek nélkül érkezik hozzád.

hirdetés