hirdetés

MOES Tuya WiFi IR távirányító: Régi eszközeid is okosodnak

Okosvezérlés egyszerűen, minden szobában

hír
MOES Tuya WiFi IR távirányító: Régi eszközeid is okosodnak 1

Forrás: Aliexpress, MOES Official Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-07

Ha van otthon egy régi légkondid, tévéd vagy más olyan készüléked, amit csak infrás távirányítóval tudsz vezérelni, a MOES Tuya WiFi IR távirányító most nagy segítségedre lehet. Ez a kis eszköz képes átalakítani a hagyományos infrás eszközeidet okoseszközökké, amelyeket akár a telefonodról is vezérelhetsz. Nem kell új készülékeket vásárolnod, csak azért, hogy élvezd az okosotthon kényelmét – a MOES mindezt egyszerűen és igen kedvező áron teszi lehetővé.

Kis méretének (65x65x27 mm) és egyszerű telepítésének köszönhetően bárhová elhelyezhető a szobában, ahol a legjobban hasznát veszed. Hatótávolsága akár 8-15 méterre is elér, attól függően, hogy milyen irányban helyezed el a készüléket. Egy helyiségben egy eszköz ajánlott, mivel az infrás jelek nem hatolnak át a falakon. Ez az eszköz nemcsak egyszerű és praktikus, de rendkívül energiatakarékos is. A stand-by üzemmódban kevesebb mint 0,4 W energiát használ, így nem kell aggódnod a magas energiafogyasztás miatt, ha éjjel-nappal bekapcsolva hagyod. Az eszköz DC 5V/1A tápellátással működik, így akár egy egyszerű USB töltővel is használhatod, amit bármelyik otthoni eszközről üzemeltethetsz.

Ár-érték arányban is mindenképpen megérős: darabja most mindössze 3400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ingyenes szállítással rendelheted meg Magyarországra. Ezért az árért egy olyan eszközt kapsz, amely jelentősen megnöveli a kényelmet a mindennapokban, és lehetővé teszi, hogy régi készülékeid is új életre keljenek és részesei legyenek az okosotthonodnak.

hirdetés