hirdetés

MIUI atkák elleni kárpittisztító 11 000 Ft alatt vihető

Vezeték nélküli, UV fénnyel sterilizál és kiszívja az atkákat

hír
MIUI atkák elleni kárpittisztító 11 000 Ft alatt vihető 1

Forrás: Aliexpress, MIUI Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-12

Gondolom az atkákat neked sem kell bemutatnom, a legtöbb lakásban előfordulhatnak úgy, hogy nem is tudsz róluk. Teljesen láthatatlanul allergiás tüneteket, kiütéseket okoznak és pusztán csak a gyakori porszívózással nem tudunk tőlük megszabadulni. A MIUI UV-lámpás, forró levegős, nagy szívóerejű atkaporszívójával azonban igen. Csak vesd be a kanapén, ágyon és szőnyegen és máris 2 legyet üthetsz 1 csapásra! Az UV lámpa ugyanis nemcsak az élősködőkkel számol le, de megszabadít a baktériumoktól is.

Elég jó, 1500 mAh kapacitású akkumulátort kapott az akár 22 percen át tartó zavartalan takarítás érdekében. Lemerülés esetén pedig körülbelül 3,5 óra alatt töltheted fel egy USB kábel segítségével. Kétféle erősségi módban is használhatod, a gyengébb szint az érzékenyebb anyagok használatához ajánlott, mint például a selyem és a pamut ruhák, szövetek esetén, míg a második fokozat bevethető minden másra, ahol szükségesebb az erőteljesebb működés.

A MIUI atkaporszívó most nagyon kedvező áron, 10 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható az NWLHZRACX1XK  és a RendeljFS3  kuponkódok egyidejű használata esetén.

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés