hirdetés

Meco Eleverde légfúvó és porszívó 9000 Ft alatt rendelhető

2 az 1-ben erős és olcsó kütyü

hír
Meco Eleverde légfúvó és porszívó 9000 Ft alatt rendelhető 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-13

Sokszor megénekeltük már a Meco Eleverde légfúvó történetét és remek árát, de van amiből sosem lehet túl sok, hisz mindig jobbnál jobb árakat kapunk hozzá. Most is egy nagyon szimpatikus 8700 forintos ajánlattal érkezik a Banggoodról. Ez a rendkívül hasznos, 2 az 1-ben kütyü nemcsak hogy meglehetősen erős szélviharral csap le a porra, de még elég jó szívóteljesítménnyel is felvértezték. Esetében semmiképpen sem egy egyszerű sűrített levegős fújóról van szó, hanem egy rendkívül hatékony tisztítóeszközről. Ha még nem szerezted be, itt az újabb remek alkalom rá.

Három állítható sebességgel rendelkezik: alacsony (50 000 RPM), közepes (70 000 RPM) és magas (100 000 RPM). Így mindig kiválaszthatod a legmegfelelőbb sebességet az adott tisztítási feladathoz, miközben biztos lehetsz benne, hogy az értéktárgyaid épségben maradnak. A beépített LED-világítás automatikusan bekapcsol, amikor a készüléket használod, így megvilágítja a sötét sarkokat, és még kényelmesebbé teszi a tisztítási folyamatot.

A készülék akár 30 percig is működik egyetlen töltéssel és csupán 2 óra alatt teljesen feltölt, Type-C-n keresztül. A szükséges kábel egy csomagban érkezik vele, ezen felül pedig 5 darab kiegészítő egy kis összehúzható szütyőben. Kefés fejek és szűkítők is érkeznek a csomagban, ami például egy billentyűzet kitakarításánál nagy segítség lesz.

A levegőfújó külön vezérlőgombokat kínál a bekapcsoláshoz, valamint a fokozat megválasztásához, amelyek lehetővé teszik az egyszerű és precíz használatot. Nincs szükség arra, hogy folyamatosan nyomva tartsd a bekapcsológombot, ami még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a használatot. A hagyományos sűrített levegős spray-vel szemben ez az eszköz egy egyszeri beruházás, amely hosszú távon pénzt és energiát takarít meg.

A Banggoodról 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a BG0d66d4  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett.

 

hirdetés