hirdetés

Lenovo Lecoo-C8 napszemüveg és fülhallgató 6100 Ft-ért

2 az 1-ben eszköz a javából

hír
Lenovo Lecoo-C8 napszemüveg és fülhallgató 6100 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-11

Mekkora találmány már egy 2 az 1-ben eszköz, hisz mondhatni két jó eszközöd lesz egy árán. Egyre nagyobb a népszerűségük a hangszórós napszemüvegeknek is. A BlitzWolf után most a Lenovo almárkája is egy ilyen izgalmas cuccal állt elő. A Lecoo-C8 egy olyan menő napszemüveg ami azonfelül, hogy védi a szemeidet, még zenelejátszásra is képes. Ráadásul a neves brand jelzés mellé nem jár magas ár, mindösszesen csak 6100 forintot kérnek érte a Banggoodon.

Ha megjött a kedved egy kettő az egyben napszemüveghez és fülhallgatóhoz, akkor a Lenovo Lecoo-C8 most olcsó választás. Banggoodon 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGb18320  kuponkóddal, ingyenes szállítással.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés