hirdetés

Lencent elosztó kocka: hétirányú áramellátás

Ezek a kockák nem megosztók, hanem elosztók

hír
Lencent elosztó kocka: hétirányú áramellátás 1

Forrás: Aliexpress, LENCENT Official Store

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-27

Néhány éve fedeztem fel ezeket az elektromos elosztókat, amelyeken USB-portok is vannak, akkoriban nagyon megörültem, mert rengeteg kisebb-nagyobb kütyüm van, amiket állandóan töltögetnem kell. Most már nagyon kedvező áron be lehet szerezni ezeket, például a Lencent elosztóit, amelyek praktikus, 7 az 1-ben kialakításúak. Jellemzően három vagy négy hálózati aljzatot alakítottak ki rajtuk, három USB porttal, ezek közül kettő Type-C porttal is rendelkezik. Ebben az ajánlatban összesen négy verziót hoztunk az Aliexpressről, 4400-5500 forintos ár között.

Nagyon praktikus az on/off kapcsoló a töltőtesten, hiszen egyetlen mozdulattal akár 7 eszköz ármellátását is megszakíthatjuk, mondjuk amikor elmegyünk otthonról. Ezek a kockák minden család kedvelt kütyüjei lesznek, nincs több veszekedés, hogy ki hova dugja. Most az Aliexpressen nagyon kedvező áron, 15%-os coin kedvezménnyel – ezt állítsátok be fizetés előtt a jobb felső sarokban, ha nem lenne – 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól beszerezhetitek. A 4 verzió, amelyek közül választhattok:

  • Lencent 3AC 3U1C – 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Lencent 4AC 3U1C – 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Lencent PD35W 3AC 3U1C – 5400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Lencent PD20W 4AC 2U1C – 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés