hirdetés

LED-es óra asztali lámpával a tuti ébredésekért

Multifunkciós kis eszköz az íróasztalra

hír
LED-es óra asztali lámpával a tuti ébredésekért 1

Forrás: Ranvee

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-17

Ha egy beszélgetésben előjönnek a diákéveim, az első ami beugrik, az irdatlan nehéz reggeli ébredések. Hagyományos ketyegős, felhúzós órára keltem, ami úgy csörgött-zörgött, hogy még a harmadik szomszéd is hallotta. Én nem mindig. Ez az óra, amit ajánlunk kíméletesebbnek tűnik, ráadásul nemcsak időjelző, mert tolltartót és olvasólámpát is integráltak a multifunkciós kis eszközbe.

A 3200 mAh kapacitású akkumulátor hosszú élettartamot biztosít, akár 24 órás üzemidővel alacsony fényerő mellett. Az óra USB Type-C porton keresztül tölthető, vagy közvetlenül hálózati áramforráshoz csatlakoztatható, így rugalmasan alkalmazkodik a felhasználó igényeihez.

A Ranvee oldalán, Sulifeszt akciónkra kapott Rendkinai002  kuponnal csupán 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítással.

hirdetés