hirdetés

KUULAA Mini power bank vészhelyzetekre csupán 3900 Ft-ért

KUULAA KL-YD47 egy ultrakompakt hordozható töltő

hír
KUULAA Mini power bank vészhelyzetekre csupán 3900 Ft-ért 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-22

Elnevezéssel, névvel nem viccelünk, de azért néha igen-igen elkap a vigyorgás egy-egy kínai branddel való ismerkedés során. A KUULAA-t viszont egyáltalán nem kötelezi a név, ez a külső akkumulátoruk is elég jó kis cucc, baromi olcsón. Kapható belőle Type-C és Lightning csatlakozós is, így bármelyik táborhoz is tartozz – iPhone-os, samsungos –, stabilan tudod használni ezt az okos kis power banket.

A KUULAA KL-YD47 Mini power bank anyaga ABS és PC tűzálló műanyagból készült, ami biztosítja a termék tartósságát és biztonságos használatát. Ez különösen fontos szempont, ha a terméket mindennap magunkkal visszük, és gyakran használjuk. A kompakt méret és a beépített csatlakozó kombinációja ideálissá teszi ezt az eszközt mindazok számára, akik gyakran vannak úton, vagy egyszerűen csak szeretnének biztosra menni, hogy telefonjuk sosem marad áram nélkül.

3900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ez a ultrakompakt külső töltő ajándék, és az Aliexpressen hozzá is juthattok ennyiért, némi coin-ért és az 5000CG82801  kuponkódért cserébe, más költséggel nem is kell számolnotok. A vásárláskor választhattok fekete, fehér és lila színt, valamint csatlakozót, amely Type-C vagy Lighting lehet.

hirdetés