hirdetés

Kompakt és praktikus a JIMIHOME Mini digitális mérleg

Tökéletes társ a mindennapokban és utazáskor is

hír
Kompakt és praktikus a JIMIHOME Mini digitális mérleg 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-16

Ha sokat utazol és a poggyászod súlya miatt állandóan aggódsz, vagy hobbid a horgászat és szeretnéd a kifogott halakat könnyedén lemérni, akkor most feltétlenül olvass tovább! A JIMIHOME Mini digitális mérleg ideális választás számodra, ha egy kompakt, mégis sokoldalú eszközt keresel, ami mindig kéznél van, amikor szükséged van rá. Akár otthon, akár útközben, ez a kis mérleg pontos, megbízható és rendkívül egyszerűen használható.

A mérleg fém kampója 8 mm széles és 3 mm vastag, így garantáltan tartós és ellenálló. A mindössze 83 grammos tömegével és kis méretével könnyedén hordozható, bárhová magaddal viheted. Amikor nem használod, akasztóját egyszerűen a készülékbe rejtheted, így nem akad bele semmibe.

A JIMIHOME Mini digitális mérleg egyszerűen kezelhető, modern és tartós – ideális választás, ha egy megbízható és sokoldalú mérlegre van szükséged. Most csupán 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg az Aliexpressről, ingyenes szállítással érkezik hozzád minden egyéb költségtől mentesen.

hirdetés