hirdetés

Kiváló választás sportoláshoz a BlitzWolf fülhallgató

Csontvezetéses technológiával a megfelelő hangzásért

hír
Kiváló választás sportoláshoz a BlitzWolf fülhallgató 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-01

A BlitzWolf Nyári Fesztivál keretében most rendkívül kedvező áron, mindössze 8100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető a BW-BTS8 bluetooth fülhallgató. Ez az innovatív eszköz kifejezetten azok számára készült, akik sportolás közben is szeretnék élvezni a zenét anélkül, hogy feláldoznák a kényelmet vagy a biztonságot.

Tömege mindössze 28 g, nyitott fül kialakításának köszönhetően kényelmes viselést biztosít hosszabb időn keresztül is. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően szorosan illeszkedik a fülre, így nem csúszik le még intenzív mozgás közben sem. A fülhallgatóhoz tartozik egy töltőkábel és egy használati útmutató, így mindent megkapunk, amire szükségünk van a használathoz.

A BW-BTS8 bluetooth fülhallgató kitűnő választás sportolók számára, akik a korrekt hangminőséget és kényelmet keresik. Ez a fülhallgató kiváló társ lehet bármilyen sporttevékenység során. Ne hagyd ki a lehetőséget, és szerezd be most a BlitzWolf Nyári Fesztivál keretében a RendKinai816  kuponkóddal mindössze 8100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért!

hirdetés