hirdetés

Kezdd a tanévet N-one NPad Y1 tablettel

Most igazán alacsony áron viheted ezt a szuper kis gépet

hír
Kezdd a tanévet N-one NPad Y1 tablettel 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-26

Az N-one 10,1 colos Y1 modeljét a Sulifeszt keretében kuponunkkal most igen szuper áron szerezheted be. A készüléket négymagos processzor, 4 GB RAM és 64 GB tárhely jellemzi, utóbbit akár bővíteni is lehet. Az Android 13 operációs rendszerrel működő tablet jóval 40 000 forint alatti áron lehet a tiéd, ráadásul a csomag tartalmaz egy bőrtokot és egy képernyővédő fóliát is. Az eszköz európai raktárból érkezik, és várhatóan két héten belül kézhez is kaphatod.

Az N-one NPad Y1 emellett egy praktikus csomagban érkezik, amely tartalmaz egy tokot és egy kijelzővédő fóliát, így azonnal gondoskodhatsz a készülék védelméről is. A csomag része még egy töltő és a vásárló országának megfelelő adapter is.

Ez a tablet ideális választás mindazoknak, akik megfizethető, mégis megbízható és sokoldalú eszközt keresnek. A Sulifeszt keretében most a Rendkinai902  kupon segítségével mindössze 31 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd.

hirdetés