hirdetés

Két újabb KTC monitor kuponozható Geekbuyingon

hír
Két újabb KTC monitor kuponozható Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2024-09-19

A KTC monitorok nagy kedvenceink lettek, amióta az első 2 darabot teszteltük, ugyanis azóta is a H27S17 és a H27T22 modelleket használjuk a kollégámmal. Ezek a monitorok remek specifikációkkal rendelkeznek, miközben árban bőven a hazai konkurencia alatt tudnak maradni. Most a Geekbuying két újabb modellt árazott le, az egyik egy kisebb méretű, de 2K felbontású monitor, míg a másik egy jóval nagyobb, csak Full HD felbontású, de elég magas képfrissítésű panelt kapott. Mindkettő lengyel raktárból érkezik, pár napos szállítási idő mellett.

KTC H32S17F

Annak idején teszteltük a KTC H32S17 modelljét, az H32S17F viszont nem összetévesztendő vele. Ez egy új modell, teljesen másik panellel. A névrokonához hasonlóan ez is 32 colos és 1500R mértékben hajlított kijelzős, de ezúttal egy 1080p felbontású HVA panel bújik meg benne, ami ekkora méretben kevésnek hathat, de ezzel tudták elérni a 240 Hz-es képfrissítést. A 350 nites fényerő és a HDR10 támogatás ennél a modellnél is megvan, ahogyan adaptive sync technológiát is kapott.

A hátoldalán két darab HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 csatlakozó szolgáltatja a bemeneteket, ezesetben viszont már mindegyik port ki tudja szolgálni a maximális képfrissítést az alacsonyabb felbontás miatt. Az egy mozdulattal lecsatolható talpa ennek már három lábú, de továbbra is csak dönthető, mint a fentebb bemutatott modellé, de ugyanúgy megkapta a 100×100-as VESA felfogatást.

Ha egy nagyméretű monitort kerestek, megmaradnátok a Full HD felbontásnál és nem is akartok sokat költeni, akkor egy jó kis alap gamer monitorral lehettek gazdagabbak a H32S17F-fel. Geekbuyingon a 24SUPERU3  kuponkóddal, lengyel raktárból 73 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek.

hirdetés