hirdetés

Két erős, napelemes Bakeey power bank 10 000 Ft környékén

Szuper nagy kapacitás, napelem, könnyed hordozhatóság és széleskörű kompatibilitás

hír
Két erős, napelemes Bakeey power bank 10 000 Ft környékén 1

Forrás: Banggod

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-10

Hoztunk két nagyon erős Bakeey power banket, amik minden kültéri szituációban, rázósabb kalandban vagy kempingezés során is nagy segítségedre lehetnek, mellettük nem lesz egy véletlen lemerült eszközöd sem. Míg a zöld színű nagy, 36 000 mAh-s kapacitást, beépített kábeleket, napelemet, vezeték nélküli töltést és zseblámpa funkciót kapott, addig a fekete színű modell 30 000 mAh-s akkut, 3 bemenetet, 2 kimenetet és napelemet. Mindkét eszköz 10 000 Ft környékén megvásárolható a Banggood oldalán.

Összegezve tehát, négyféle bemeneti lehetőséggel és hatféle kimeneti lehetőséggel rendelkezik, mely utóbbiak akár egyszerre is használhatók. Nagy teljesítményre viszont nem kell számítani, maximum 15 wattot képes leadni. Még tettek rá akasztónak helyet, illetve egy dupla LED-del felszerelt zseblámpát. A töltöttségi szintet pedig szintén apró LED-ek mutatják.

A Banggoodon kifejezetten jó áron, 15 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással rendelhető az elképesztő tudással rendelkező power bank. Kupont sem kell hozzá használnod.

Bakeey fekete power bank – nagy aksis, több portos, napelemes segítség

A Bakeey másik, fekete színben tündöklő versenyzője, szintén egy szemrevaló külső akkumulátor. Igazán kompakt, 142x68x28 mm befoglaló mérettel és 428 g-os tömeggel rendelkezik, így könnyedén elfér egy kisebb táskában, de akár a zsebedben is. Ez az eszköz is egy elég nagy, 30 000 mAh-s akkumulátorral lett felvértezve, amivel többször is feltudod tölteni a különböző eszközeidet. Erre hozott is a gyártó pár példát: Egy iPhone 15 telefont 8,5-ször, egy Samsung S10-et 6,8-szor, egy iPad Prót pedig 3,5-ször tudsz vele újratölteni. Lemerülés esetén pedig körülbelül 12 óra alatt tudod újratölteni fali csatlakozó segítségével, de természetesen a napelem segítségével is töltheted bele a kraftot.

A power bank többféle bemeneti módot támogat, beleértve a Type-C-t, a micro USB-t és még a napenergiát is, illetve 5V/2A USB-A kimenetekkel, biztosítja az eszközeid töltését. Ellátták a szokásos védelmi funkciókkal is, mint például túltöltés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem, így használata még biztonságosabbá válik.

A Banggood oldalán a BG0fbe2b  kuponkód használatával mindösszesen csak 9400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte ingyenes szállítás mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés