hirdetés

JUNYUU sminktükör modern dizájnnal és okos funkciókkal

Kényelem és modern technológia egyben

hír
JUNYUU sminktükör modern dizájnnal és okos funkciókkal 1

Forrás: Aliexpress, JY lifestyle Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-04

Ha neked is gondot okoz, hogy a fürdőszobai fényben elkészítsd a sminkedet, és egy igazán praktikus és modern sminktükröt keresel, akkor a JUNYUU 8 hüvelykes, kétoldalas nagyítós tükör szuper választás a számodra. Nemcsak, hogy 3x, 5x, 7x vagy akár 10x-es nagyítást kínál, de beépített világítással és USB töltéssel is rendelkezik. Ezt a krómozott, kerek formájú tükröt különböző fényerősségekkel használhatod, így mindig a legideálisabb világítás mellett készítheted el kifogástalan megjelenésed.

A tükör kialakítása is figyelemre méltó: a dupla karos rögzítésnek köszönhetően könnyedén beállíthatod a kívánt szögbe, ami még kényelmesebbé teszi a használatot. A kétoldalas funkcióval pedig gyorsan válthatsz a sima és a nagyító tükör között anélkül, hogy elmozdítanád a tükröt. Az USB töltés lehetősége pedig óriási kényelmet nyújt, hiszen nem kell többet aggódnod az elemek miatt. A beépített fémkeret masszív és strapabíró, a krómozott felület pedig fényűző megjelenést kölcsönöz neki, így tökéletesen illeszkedik bármelyik modern stílusú fürdőszobába. Az anyaghasználat is magas színvonalú: a tükör váza öntöttvasból készült, a lencsék ezüst bevonatot kaptak, amelyek tartósságot és tiszta látképet biztosítanak hosszú éveken át.

A JUNYUU sminktükör most az 10CD03  kuponkód segítségével 13 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól rendelhető. Ráadásul ingyenes szállítással, egyéb költségek nélkül érkezik. Ha egy olyan tükröt keresel, amely minden igényedet kielégíti a modern technológia és a stílus találkozásában, remek választás lesz.

hirdetés