hirdetés

Járd a világot a BlitzWolf BW-TA1 univerzális adapterrel

Az egyetlen utazóadapter, amire valaha szükséged lesz

hír
Járd a világot a BlitzWolf BW-TA1 univerzális adapterrel 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-27

A BlitzWolf BW-TA1 univerzális adapterrel többé nem kell aggódnod az eltérő konnektorok miatt. Ez a kompakt és könnyen használható adapter a világ 150 országában helytáll, legyen szó akár mobiltelefonok, laptopok vagy más eszközök töltéséről. Legyél szinte bárhol a világon, a BlitzWolf adaptere mindig készen áll, hogy segítsen. Emellett az ára is igen baráti, kuponunk segítségével mindössze 5100 Ft-ért lehet a tiéd szállítással együtt, egyéb költségektől mentesen.

Az USB portok között két darab 12 W-os USB-A és két 20 W-os USB-C port található, így telefonok, táblagépek és fülhallgatók egyidejű töltésére is alkalmas. Egyszerűen csak alakítsd át az adaptert a csúszkák segítségével a kívánt típusra és már használhatod is.

A BGBWTA1  kuponkód felhasználásával 5100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért most a tiéd lehet, a Banggod webshopjából szállítási díjjal együtt, egyéb költségektől mentesen, így nyugodtan készülhetsz fel a következő világkörüli kalandodra!

hirdetés