hirdetés

Ismét féláras az Anker Soundcore Liberty 2 Pro csúcsfüles

hír
Ismét féláras az Anker Soundcore Liberty 2 Pro csúcsfüles 1
molcsa
írta: molcsa
2021-11-10

Az Anker Soundcore Liberty 2 Pro egy ízig-vérig felsőkategóriás füles, amit eredeti, 50 ezer Ft feletti árán nem valószínű, hogy sokan megvásárolnának, de a Banggood 11.11 akciójában most bődületesen jó vétel, ugyanis kevesebb mint féláron, 24 600 Ft-ért kínálják a BGd80715  kuponkóddal.

Frissítés: A BGfae6af  kuponnal 23 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható az Anker Soundcore Liberty 2 Pro.

Az Anker az utóbbi két évben irtózatos iramban felfejlesztette a hangszórós/fülhallgatós üzletágát, mára nagyon sok minőségi termék alkotja a palettájukat. A Soundcore Liberty 2 Pro jelenleg a gyártó legdrágább TWS fülhallgatója, ami azért sokat elmond róla. Bár még nem volt szerencsénk élőben hallani, az internet népe szerint viszont ez egy nagyon jó füles. Az tény, hogy első ránézésre profi a termék, nem spórolták ki belőle a funkciókat, remek a dizájn, és nagyon sokat bír az aksija is. A termék promózásához leszerződtettek 10 Grammy-díjas hangmérnököt is, ami nyilván nem jelent semmit azon túl, hogy sok pénzt öltek a reklámra, de azért jól állnak neki az ajánlások is. Stúdió minőséget ígérnek róla, ami azért lehet egy kicsit túlzás, de az biztos, hogy tényleg magas szinten játszik.

A fülesekben 65 mAh kapacitású akkumulátort tettek, amivel el lehet érni a bűvös 8 órás üzemidőt, ami azoknak fontos, akik munka közben használják, hiszen így kibír egy egész munkanapot, a töltőbölcsővel együtt pedig a 32 óra is kijön. Tölteni Type-C porton keresztül lehet, ráadásul elég gyorsan, hiszen 10 percnyi töltés kétórányi zenehallgatást tesz lehetővé. További pozitívum, hogy vezeték nélkül is tölthető, egy Qi töltőpad is el tudja látni energiával.

Magától értetődik, hogy Bluetooth 5.0-s az adatátvitelt használ, és támogatja az SBC, AAC és aptX kodekeket is. A viselése kényelmes, hét pár szilikon dugó jár hozzá, így mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabbat, és háromféle méretet kapunk szilikonkampókból is. Bátran lehet vele sportolni, hiszen IPX4 védettséggel rendelkezik, és a kieséstől sem kell félni. Az Anker saját fejlesztésű applikációjával állítható az EQ, így bár állítólag erősen basszusorientált a termék, sokféle zenére optimalizálhatjuk a hangzását.

Jellemzően 45-55 ezer Ft között mozog az ára, így a mostani 24 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ajánlat túlzás nélkül kategóriaelső, ilyen nagytudású, felsőkategóriás fülest nem nagyon lehet máshol ilyen olcsón kapni. Az akciós ár eléréséhez használjátok a BGd80715  kuponkódot. Az mindegy, hogy melyik raktárból és milyen szállítással rendelitek meg, mivel az árban már benne van az áfa, és postai kezelési költséget sem kell fizetni, így semmi plusz kiadásotok nem fog keletkezni a vételáron felül.

hirdetés