hirdetés

Igazán sokoldalú a BIKIGHT 3 az 1-ben lámpa

Hasznos kis eszköz 3100 Ft-ért

hír
Igazán sokoldalú a BIKIGHT 3 az 1-ben lámpa 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-14

A BIKIGHT 3 az 1-ben lámpa tökéletes társad lehet bármilyen kültéri tevékenység során, legyen szó éjszakai túrázásról, horgászatról, vagy kempingezésről. Ez a sokoldalú eszköz könnyedén alakítható a különböző helyzetekhez, köszönhetően a hozzá tartozó rögzítőelemeknek és a számos használati módnak.

A BIKIGHT 3 az 1-ben lámpa mindössze 72 grammot nyom, így hosszabb használat során sem lesz kényelmetlen. Az alumínium ötvözetből készült ház biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet, így ez a lámpa hosszú távon megbízható társad lesz.

Legyen szó hegymászásról, vadonban történő horgászatról, éjszakai futásról, vagy bármilyen más kültéri vagy beltéri tevékenységről, a BIKIGHT 3 az 1-ben lámpa minden helyzetben segítségedre lesz. Ára is igen kedvező, most 3100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be ingyenes szállítással.

hirdetés