hirdetés

Hoffree szék masszázzsal, hangszórókkal és RGB-fényekkel

Extrémitást és kényeztetést kedvelőknek hoztunk egy gaming masszázsszéket

hír
Hoffree szék masszázzsal, hangszórókkal és RGB-fényekkel 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-20

Amikor KATTAnt megmutatta a szerkesztőségben ezt az ajánlatot, változatos jelzők hagyták el a szánkat. A terméknevet nézve kaptunk egy széket az íróasztal mellé, masszázs funkcióval, de amikor megnyitottuk a sajtóanyagot, feltűnt a parádés világítás és a háttámlából kireppenő hangjegyek kavalkádja, szóval még hangszórókat is építettek bele. Ezt muszáj megmutatnunk, kértünk is rá kupont, hátha valaki pont egy ilyen extrém székre vágyik.

Az igazán elhivatott gamereknek fontos a kényelem és a Hoffree ebben sem marad el. A szék két deréktámaszba épített masszázsmotorral rendelkezik, amelyek lazítanak a hosszú játékidők alatt. Olyan ez, mintha a saját wellnessed lenne a szobádban, csak kevesebb fürdőköpennyel és több pixelharccal. A magas háttámla, a fejpárna, a deréktámasz és az állítható karfák mind azt a célt szolgálják, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az ülés hosszabb időn keresztül is. Az ülésben és a karfán vastag szivacs található, a 135 fokban dönthető háttámla lehetőséget ad arra, hogy időnként teljesen hátradőlj és lazíts. És ha már a lazítás, a Hoffree rendelkezik egy kihúzható lábtartóval is. Műbőr, így könnyen tisztítható, acélvázas, aminek köszönhető a 180 kg-os teherbírás, szóval még a csajod is az öledbe ülhet. A 360 fokban forgatható, gázliftes ülés és a gördülékeny kerekek pedig biztosítják, hogy a szék minden irányban könnyen mozogjon.

Ha mindez még nem győzött meg, akkor majd az ára, megszerezheted a Hoffree gaming széket most csupán 55 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Banggoodon, ha használod a BG53282a  kuponkódot!

hirdetés