hirdetés

Hiba lenne ennyiért nem megvenni az iMars X5 autós kamerát

Minőségi, Full HD-s menetrögzítő 8200 forintért

hír
Hiba lenne ennyiért nem megvenni az iMars X5 autós kamerát 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-19

Minden kocsiba kellene legalább egy fedélzeti kamera, hiszen egy ilyen eszköz bármilyen balesetnél bizonyítékerejű segítség lehet, ráadásul vele a parkolóban sem lesz több kinyomozhatatlan autó meghúzás. Múlt hónapban volt szerencsém tesztelni is a kütyüt és jelentem annyira megszerettem, hogy azóta is használjuk és nagyon szeretjük. Ha még nem szerelted fel az autódat ilyen menetrögzítővel, akkor jelenleg nem igazán van olyan modell, amely jobb ár-érték aránnyal bírna, mint az iMars X5 a 8400 forintos árával.

Mint sok más menetrögzítő kamera, ez is loopol, ez azt jelenti, hogy amikor a memóriakártya megtelik, az X5 automatikusan felülírja a legrégebbi felvételt, így mindig képes tárolni a legfrissebb közlekedési eseményeket. Mivel teszteltük, így nyugodt szívvel állíthatom, hogy az alacsony árához képest kifejezetten jól teljesít. Nem a világ legjobb kamerája, de a felvételei használhatóak, és baleset esetén perdöntő bizonyítékként szolgálhatnak.

A BG47ae3d  kuponkóddal lehet megrendelni kínai raktárból, így csak 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt.

hirdetés