hirdetés

Gamesir Xbox kontroller ajándék Game Pass előfizetéssel

Gamesir-G7 HE vezetékes, hall szenzoros kontroller

hír
Gamesir Xbox kontroller ajándék Game Pass előfizetéssel 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-02

A Gamesir márkát már nem kell bemutatnom egy igazi gamernek sem, egész nagy branddé nőtte ki magát. Tőlük hoztuk el kedvezményes áron a G7 HE vezetékes kontrollert, hall effect karokkal és ravaszokkal, amik garantálják a precíz irányítást. A termék négy rezgőmotort kapott, így biztosítva a valósághű vibrációkat játék során. Egy ilyen minőségi kütyünél nagyon baráti összegnek számít a 17 000 forint alatti ár, főleg úgy, hogy 1 hónap ingyen Xbox Game Pass Ultimate előfizetést is kapsz mellé a Banggoodtól. Neked fekete vagy fehér színben tetszik jobban?

A termék kompatibilis az Xbox Series X|S, az Xbox One X|S, a Windows 10/11 és a Steam platformokkal. Konzolhoz vagy PC-hez egy 3 m hosszú, USB-c kábelen keresztül csatlakoztathatod. A kontroller mérete: 152x103x63 mm, tömege pedig 227 g, fogása pedig remek, köszönhetően a csúszásgátló gumiborításnak.

A kontroller ára a BG46f2ff  kuponkód használatával 16 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., többletköltségek nélkül. Ráadásul ne felejtsd el, hogy ajándékba kapsz mellé egy 1 hónapig ingyenes Xbox Game Pass Ultimate előfizetést!

hirdetés