hirdetés

Fényözön kedvező áron: Niwalker ETmini NE6 zseblámpa

ET haza fényjelez

hír
Fényözön kedvező áron: Niwalker ETmini NE6 zseblámpa 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-03

A Niwalker ETmini NE6 zseblámpa méretéhez képest rendkívüli teljesítményével és kompakt méretével tökéletes társ bármilyen szabadtéri kalandhoz. Az erőteljes, 3200 lumenes fényerő biztosítja, hogy sötétben is tökéletesen láss, legyen szó kempingezésről, túrázásról vagy egyéb szabadtéri tevékenységekről. A 320 méteres fénysugár-távolságnak köszönhetően nagy területeket is könnyedén bevilágíthatsz.

A zseblámpa mellé egy 18 350-es lítium akkumulátor jár, amely hosszú üzemidőt biztosít, akár 200 órán keresztül is használható. Az USB-C típusú töltési lehetőség pedig gyors és egyszerű újratöltést tesz lehetővé. A zseblámpa színhőmérséklete 4000-6500 K között változtatható, így mindig az adott helyzethez igazíthatod a világítást.

A zseblámpa zöld, piros és ezüst színekben érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A csomagban található töltőkábel, szíj és felhasználói kézikönyv biztosítja, hogy mindent megkapj, amire szükséged van a használathoz. A Banggood Anniversary keretében mindössze 10 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiéd lehet a BGAnniv101  kuponkóddal, ami kifejezetten kedvező ár egy ilyen teljesítményű zseblámpáért.

hirdetés